Tutaj możecie dyskutować
W tym watku prosil bym o nowe czary poniewaz widac jak niektorzy z m lvl 160 czy tam jakis nadal mecza sie z tymi samymi czarami prosil bym o wprowadzenie lepszych lepiej wygladajocych i ciekawszych czarow przykladowo mozna zrobic quest na s seta a ten s set daje nowe moce lub poprostu nowe czary...
Zaproponuj może coś więcej, rzucić hasło "nowe czary", to nic szczególnego, na razie jestem na nie, a jak chcesz innego wyglądu to sobie zmień odpowiednio tibia.spr
Tejko napisał:
Niewiem czy wiesz ale śa nowe czary zobacz w spells.
Co do nowego questu s seta to zobacz czy na expie takiego niema.
Są nowe czary? xD
Tejko napisał:
a co ty bijesz z exori max? i uhasz się uhami?
No wiadomo, że nie... Ale czary które mają już z 2lata nowymi nazwać nie można ;p
Użytkownik
przydałyby się nowe np. jak sorc ma najlepszy czar 'exora' to mógłby być czar 'exora max' czy coś w tym stylu ~+ większe obrażenia o 10-20kk :>
SzpadySzpadyBejbe napisał:
przydałyby się nowe
np. jak sorc ma najlepszy czar 'exora' to mógłby być czar 'exora max' czy coś w tym stylu ~+ większe obrażenia o 10-20kk :>
A ja do tego kawę proszę xD
Maniak że Hoho
Czy was pojebalo ? teraz zobaczcie pvp 5kk vs 5kk np ja knight 5.5kk lvl z bykiem 6.5kk sorc bralem pvp i on mi bije po 56kk to na 3 hity leze a jakby jakies "exora max" byla to o 20kk wiecej ? 76kk i 2x i leze a jak ja bije po 45kk to i tak go mam na 2 hity . a np taki danye 10.5kk lvl bije po 80kk+ z rinigem jakies exori knight super max dojdzie to fajny na skilla bedzie sciagal prawie kazdego -.-
Dyskutant
aha GrupsoN jak moda na sukces niekapuje jej i twojej wypowiedzi za bardzo zamgmatwana i w twojej wypowiedzi jak w modzie na sukces kazdy z kazdym spal i ma dziecko haha:D/ a co to czarow to przydalby sie nowe:)ale jak Dany mowi opisz cos wiecej
Randor napisał:
Czy was pojebalo ? teraz zobaczcie pvp 5kk vs 5kk np ja knight 5.5kk lvl z bykiem 6.5kk sorc bralem pvp i on mi bije po 56kk to na 3 hity leze a jakby jakies "exora max" byla to o 20kk wiecej ? 76kk i 2x i leze a jak ja bije po 45kk to i tak go mam na 2 hity . a np taki danye 10.5kk lvl bije po 80kk+ z rinigem jakies exori knight super max dojdzie to fajny na skilla bedzie sciagal prawie kazdego -.-
W gruncie rzeczy - racja. Jeśli chodzi o zrównoważenie profesji w sensie pvp to jest wszystko w jak najlepszym porządku. Oczywiście osoba mająca fulla vs osoba bez fulla, nawet o podobnym lvl nie ma co liczyć na wygraną (chyba, że ten pierwszy gracz jest nie ogarem) ale to wydaje mi się logiczne, że full EQ powinno dużo dawać, w końcu nie jest ono takie tanie, lub też nie jest tak łatwo je zdobyć. Czary zachwiały by równowagę w PvP.
Zadnych nowych czarów a napewno na bicie nie będzie dlaczego?
Przykład podał Randor.
Jeżeli mamy jakiś pomysł musimy go przeanalizować co będzie jak ten czar będzie jak wiadomo zepsuje to balans profesji bo pvp wygra osoba która pierwsza zacznie bić i jakie tu pvp?
Pomysł dobry ale nie na ten ots
Tejko napisał:
Zadnych nowych czarów a napewno na bicie nie będzie dlaczego?
Przykład podał Randor.
Jeżeli mamy jakiś pomysł musimy go przeanalizować co będzie jak ten czar będzie jak wiadomo zepsuje to balans profesji bo pvp wygra osoba która pierwsza zacznie bić i jakie tu pvp?
Pomysł dobry ale nie na ten ots
Dokładnie, jakby tutaj było manasowanie zwiększane wraz z lvl, i każdy by się bronił maną, a nie hp to spoko